Concurs II

Trimite-ne o fotografie în care surprinzi cartea și animăluțul alături de care citești, folosind formularul de mai jos, până pe 30 noiembrie.
Fotografiile pe care le primim vor fi ulterior votate de public, iar noi o vom premia pe cea mai apreciată.

* participanții pot trimite doar o fotografie care reflectă tema concursului;

* fotografiile trebuie să fie originale și să nu fi fost folosite în alte competiții anterioare;

* pentru a participa la concurs, apreciază (Like) pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/bcumeiasi);

* după ce trimiți fotografia, vei primi un e-mail de confirmare. Vă rugăm să ne semnalați la adresa bcuiasi.restaurare.revitalizare@gmail.com eventualele probleme.

concurs

Trimite-ne fotografia (*de pe acceași adresă de e-mail pe care ai precizat-o în formular) la

bcuiasi.restaurare.revitalizare@gmail.com

Notă: având în vedere prevederile Legii nr. 190 din 18 iulie 2018, vă informăm că, în cadrul evenimentelor și concursurilor organizate de către Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași la care doriți să participați, vor fi colectate și prelucrate date cu caracter personal, precum numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail. Totodată, se pot realiza fotografii și/sau înregistrări video ale persoanelor participante. Aceste materiale vor fi utilizate în scopul prezentării și promovării evenimentelor desfășurate de către Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași, precum și pentru realizarea rapoartelor statistice și livrabilelor necesare implementării proiectului „Restaurare și reabilitare a clădirii monument istoric Biblioteca Centrală Universitară «Mihai Eminescu» Iași”.
Prin participarea la evenimentele și concursurile organizate de BCU Iași, vă exprimați în mod expres consimțământul cu privire la colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal în scopurile identificate mai sus.