BCU REMOTE LOCKER

Data publicării

Cum beneficiem de acest serviciu?

1 Intră în contul tău din catalogul Aleph și comandă publicațiile dorite. Comenzile online pot fi plasate doar vinerea, în intervalul orar 9.00-19.00. Serviciul Remote Locker va fi activat în fiecare zi de vineri, la ora 9.00. Această facilitate este valabilă doar pentru publicațiile care au statut „Pentru împrumut” (care pot fi împrumutate la domiciliu).

2 Înainte de a finaliza comanda online, selectează ca locație de ridicare a publicațiilor (din Unitatea Centrală) Remote Locker.

3 Verifică adresa de email, vei primi un cod/PIN și un cod QR cu care vei putea ridica publicațiile. Asigură-te că ne-ai dat adresa de email pe care o verifici cel mai des. Poți să îți actualizezi adresa de email la orice punct de lucru cu publicul atât din sediul central, cât și din bibliotecile filiale. Nu ai primit pe email PIN-ul și codul QR? Verifică dacă nu ai primit emailul în SPAM.

Vino în sediul central, la parter, sâmbătă sau duminică, între orele 8.00 -20.00, pentru a-ți ridica publicațiile de la Remote Locker.
Publicațiile care nu au fost ridicate în weekend, vor fi restituite luni dimineața pentru a fi repuse în circulație.

Termenul de împrumut se calculează din momentul în care publicația este înregistrată pentru a fi plasată la Remote Locker, respectiv în ziua în care ai plasat comanda. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie să ai permisul/cardul de bibliotecă vizat pe anul în curs.

https://www.bcu-iasi.ro

„Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.”

Conferințe tematice BCU Iași

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, împreună cu Asociația Ready to Open Intercultural Spaces (ROIS Iași), anunță desfășurarea a două conferințe tematice, în cadrul proiectului „Restaurare

Citește mai mult »